Cellulittolje


 

Denne sammensetningen av eteriske- og vegetabilske oljer virker svært stimulerende på både lymfe- og blodsirkulasjonen. Noen av oljene er lett vanndrivende og de er også utrensende og avgiftende på avfallsstoffer som har samlet seg i vevet.

 

Oljene virker også sammentrekkende på huden så denne blandingen er også fin å bruke etter fødsel og slanking eller ved generell slapp hud og ved dårlig blodomløp, som kalde hender og føtter, tendenser til åreknuter/sprengte blodkar og blåmerker.

 

 

Ved daglig bruk på områder med slapp hud og hud med cellulitt, vil man se resultater etter kort tid. Masseres inn 1-2 ganger daglig til flasken er tom.

 

 

Blandingen er sterkere enn en vanlig kroppsolje og den er oppkvikkende og stimulerende, så det anbefales å unngå innsmøring rett før sengetid.

 

Innhold: Jojobaolje (simmondsia chinensis) (*), hasselnøttolje (corylus avellana) (*), sitrongress (cymbopogon flexuosus) (*), svart pepper (piper nigrum) (*),

sypress (cypressus sempervirens) (*), geranium bourbon (pelargonium roseum) (*), enebær (juniperus communis) (*) og cedertre (cedrus atlantica) (*).

 

* = Fra økologisk dyrkede planter.

 

 


 

AROMACEA

 

Po Box 65

0705  Oslo

Norway

NS